Skip to main content

Coaching

Coaching er en målrettet proces, hvor jeg fungerer som din vejleder, støtte og motivator. Gennem samtaler og interaktioner hjælpes du med at identificere mål, overvinde forhindringer og udvikle handlingsskridt mod mere succes i dit liv.

Jeg giver dig et empatisk, dialogisk og refleksivt rum, hvor vi sætter dine mål og udfordinger i fokus. Vi ser på nuet og fremtiden, mere end fortiden. Du vil blive støttet og udfordret, så du både kan handle og acceptere det som skal til, for at nå dine mål. Forløbet tilpasses dine behov og vi trækker på det bedste indenfor coaching og psykoterapi. Du vil på denne måde få et mere balanceret udbytte af dit forløb, hvor dine potentialer udvikles og dit trivsel er i centrum.

Støttende Coaching

Med støtte og klarhed kan jeg hjælpe dig med at se dine muligheder og få dig og dine ressourcer frem i lyset. Under forløbet kommer vi ind på det som du står overfor og belyser tingene. 

I dit forløb taler vi om: 

– mål du vil du sætte dig
– dine ambitioner.
– klarlægning af dine muligheder
– dine succeskriterier og udfordringer.
– dine første realistiske skridt.
– hvad der tilbageholder dig
– hvordan kunne planene se ud

Det kan også dreje sig om:
– personlig udvikling.
– sparring omkring relationsarbejde

– en konkret situation

Fordelene ved Coaching

Forbedret Selvbevidsthed: Gennem refleksion og udforskning hjælpes med at opnå dybere selvindsigt. Dette fører til bedre forståelse af dine tanker, følelser og adfærd.
Overvindelse af Hindringer: Coaching udruster dig med strategier til at overvinde hindringer og begrænsninger. Du lærer at konvertere udfordringer til muligheder.
Forbedret Kommunikation: Coaching inkluderer ofte træning i kommunikation og samarbejde, hvilket forbedrer dine interpersonelle færdigheder.
Bæredygtig Succes: Coaching lærer dig ikke kun at nå mål, men også hvordan du opretholder og bygger videre på dine resultater over tid.
Klarlægning af Mål: Du hjælpes dig med at definere klare og realistiske mål. Dette giver dig retning og fokus i din personlige og professionelle rejse.
Individuel Tilpasning: Coaching skræddersyes til dig og tilpasses dine unikke behov, udfordringer og styrker.
Styrket Selvtillid: Gennem opnåede fremskridt og succesoplevelser øges din selvtillid og tro på dine evner.
Professionel Vækst: Karriereorienteret coaching kan bidrage til at forbedre din ledelse, beslutningstagning og præstationsniveau.

Til dig fra mig

Ofte, så spænder vi selv ben for vores egne drømme, og dermed også for vores potentiale. Det kan være svært selv at opdage, men det kan som regel mærkes på en eller anden måde. Forfølg endelig dine drømme og passion, så du kan blomstre i dit privatliv og karriere.

Du får min støtte og solide erfaring både som selvstændig gennem 20 år, men også den erhvervs- og livserfaring som jeg har med mig.
Vores refleksive rum vil altid være empatisk og ligeværdigt, så du kan se og mærke dine behov og række ud efter dine drømme. Både arbejds- og privatlivet er dele af vores liv og disse skal hænge sammen. Det er vigtigt, at du føler dig glad og fri. Det ske bedst, når vi bruger vores fulde potentiale og når livet giver mening.

Jeg hjælper dig fra selvtillid til mere selvværd, og med støtte, så du på denne måde kan vokse og invester i dig selv og din fremtid. Vi udforsker mulighederne og former en positiv retning for dit arbejds- og privatliv og større trivsel og glæde generelt. 

Book behandling

Bestil nu, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du brug for hjælp? Vi er her for dig. Kontakt os gerne for at få personlig assistance og svar på dine spørgsmål.

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!