Skip to main content

De 5 Tibetanere

Bliv undervist grundigt i De 5 Tibetanere og hvorfor de virker.

Søborg Hovedgade

Kontakt evt. Pia på 4079 2245 eller udfyld kontakt formularen via ‘Kontakt knappen’

Information

På denne Workshop lærer du De 5 Tibetanere og grunden til hvorfor de er så fantastiske og effektive. Særligt mod hormonforstyrrelser og overgangsalderen og godt at lave før og under HormonYoga. Øvelserne er simple, kan laves uanset alder og fysisk form.

Det kræver kun lidt plads og 5-10 min om dagen. De passer med andre ord perfekt til vores fortravlede livsstil. Du får udleveret materiale om øvelserne. Har du allerede deltaget på De 5 Tibetanere hos Kornval-Yoga, så kan du ‘update’ for 350 kr.

På Workshoppen stifter du bl.a. bekendskab med: Hvordan du korrekt udfører De 5 Tibetanere De gavnlige effekter af øvelserne. Hvad du bør gøre, og helst ikke skal gøre Baggrundsviden om 5 Tibetanere Meditation og afspænding komplet relateret til de 5 Tibetanere Du får udleveret materiale om øvelserne.

Fordele ved de 5 tibetanere:

 • Drejer det biologiske ur tilbage
 • Sænker aldringsprocessen
 • Øger energiniveauet
 • Beroliger sindet
 • Øger vægttab og gøre kroppen fast.
 • Forbedre den mentale klarhed og fokus
 • Mindsker stressniveauet
 • Forbedre styrke og bevægelighed 
 • Forbedre din søvn, samt du vågner genopfrisket op, fyldt med energi.

Hvorfor de 5 øvelser er kilden til evig ungdom?

Ganske kort forklaret, så stimulerer de 5 øvelser alle kirtlerne i det endokrine (hormonelle) system, hvilket er ligesom at tænde for ‘ON’ knappen. Det gør at kroppens energi flyder og dermed påvirker det os yderligere mentalt og fysisk. Vi oplever så at sige Flow og et løfte af energi og lykke. Rent sundhedsmæssigt gør du også noget rigtigt godt for din krop. Det kræser vi mere ind på i Workshoppen.

Lyder dette interessant?

Tilmeld dig i dag

Tilmelding på 4079 2245. Er du Yogamedlem, så tilmeld i Booking Appen i Kalenderen. Der er 10 pladser – så tilmeld dig hurtigt for at være sikker på din plads.

Er du forhindrede, og har betalt, så kan du give pladsen til en anden eller komme med på næste workshop for 400 kr. ekstra.

Book event

Bestil nu, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du brug for hjælp? Vi er her for dig. Kontakt os gerne for at få personlig assistance og svar på dine spørgsmål.

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!