Skip to main content

Meditationens Effekt – Lev mere bevidst

Lær at meditere og lev mere trygt, kærligt og bevidst.

Søborg hovedgade

Starter: lørdag d. 10. februar, kl 12-15. Kontakt evt. Pia på 4079 2245 for tilmelding. 

Information

Formål:

Kom mere bevidst til stede og lær at mediter med hele kroppen. Samtidigt med at du udvikler din meditation, vil du opleve at lande et mere trygt og autentisk sted indeni dig selv.

Workshoppen:

Lærer dig at mediter med hele kroppen og forstå hvad der sker med dig under din meditation og hvordan det får effekt på din hverdag.

Du kan forvente: – Meditationens gavnlige effekt. – Intro. om vejrtrækningen. – Lær at ‘lytte’ til Ego, sjælen og hjertet. – Meditation på vejrtrækningen. – Hjertemeditation. – Sansemeditation. – Indsigtsmeditation. – Guidede Afspænding. – Mindfulness meditation. – LydHealing. – Openflow yoga. – Små opgaver hjemme (samlede 30-60 minutter pr. uge)

Deltag med fordel på meditationhold mandage kl 15-15.45. Online er også en mulighed. Medlemsskab for 2 måneder kræves eller klippekort.

Hvad er OpenFlow?

Openflow er ultra langsom yogaform, som får dig ind i din meditation hurtigere og nemmere. Det afspænder din krop og stimulerer dit nervesystem til mere ro og balance. Sammen med vejrtrækning som praktisere undervejs og Openflow indtræffer meditationen nemmere. Oplevelsen af at lande kropsligt, som mentalt, for at nærme dig din meditation mere sanseligt, gavner samarbejdet mellem hjerne og hjerte. Du vil få en bedre, nemmere og større glæde af din meditation og dine lykkehormoner øges betydeligt.

 

Meditation

Meditationsfokus

Hjertet er et nano sekund hurtigere end hjernen og indeholder hukommelse. Vi har fokus på hjertet fordi det hele udspringer fra hjertet og kærlighed til os selv.

Dit hjerte kultiveres og sættes i spil med resten af dig, så du bliver mere hel indeni. Når du arbejder med hjertet, så fokuserer du på, at forbedre dit liv, dine relationer og din fremtid.

Når du lærer stedet af ‘Hjerne & Hjerte Connection’, at kende, det vil sige, at disse er i samklang, så bliver du mere vågen og bevidst. Det kan du bruge til at øge trivsel, tryghed, træffe bedre valg og dermed forbedre livet i sig selv❤️

Deltag med fordel på meditationshold hver mandag kl 15-15.45 (medlemskab kræves) Tilkøb: 495kr. eller opgrader dit eksisterende medlemskab, fra 100-225 kr. pr. md.

Lyder dette interessant?

Tilmeld dig i dag

Kontakt evt. Pia på 4079 2245. eller udfyld kontakt formularen via ‘Kontakt knappen’

Book event

Bestil nu, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du brug for hjælp? Vi er her for dig. Kontakt os gerne for at få personlig assistance og svar på dine spørgsmål.

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!