Skip to main content

Restitutions Workshop

En halv dag med selvforkælelse, genopdagelse, yoga, restitution.

Søborg hovedgade

Lørdag d. 13. januar kl. 12-16, 2024. Tænd lyset i dig! Kontakt. Pia på 4079 2245 for tilmelding. 

Information

Restitutions workshop er for alle. Dyk ned i kroppen, tank op, og mærk dit nærvær. Måske savner du det i hverdagen, måske har du mere lyst til at udforske det?

På denne Workshop vil du arbejde med at åbne op for kroppens univers gennem forskellige øvelser. Når vi lærer at være ‘stille’ med kroppen, så bliver vi mere trygge. Vi bliver mere modige og sikre på livet og os selv.

Denne kontakt er nærende og sund, og er med til at holde stress og uro væk fra livet. Så du kan opleve trivsel og kærligheden i og omkring dig. Kontakten beroliger, når kroppen er tryg, fordi der udløses lykkehormoner. Det vækker dig og dit nærvær.

Det er ligesom at trykke på en kontakt, der tænder lyset i stuen – du ser og oplever alt mere klart. 

Find din indre ro og balance

Du kommer ud på en lille rejse, hvor du vil sanse og opleve: Vejrtræknings effekt – indre balance – Open flow yoga (meditativt og unikt yoga) – Udrensende Yin yoga – Selvmassage – udrensende – Sanse meditation – Lyd Healing.

Lyder dette interessant?

Tilmeld dig i dag

Kontakt evt. Pia på 4079 2245. eller udfyld kontakt formularen via ‘Kontakt knappen’

Aflysningspolitik

Er du forhindret?

Afmeld senest 4 timer før holdets start. Ellers betales gebyr. Læs betingelser under Yoga i Søborg.

Book event

Bestil nu, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du brug for hjælp? Vi er her for dig. Kontakt os gerne for at få personlig assistance og svar på dine spørgsmål.

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!