Skip to main content

Flow Yoga & Core

Styrk mave, ryg og baller

60 minutter

Yoga fysisk og Online på Søborg Hovedgade​

​Dette hold er for dig der ønsker at komme hele kroppen igennem og med fokus på ryg, mave og baller muskler, samt bevægelse og stræk for hele kroppen. Bliv ikke overraskede, du styrker hele kroppen både hjertet, musklerne og den psykiske energi. Vejrtrækning er gennemgående og hele tiden aktivt og sættes i forbindelse med flow bevægelserne.

Flow yoga og core yoga komplementere hinanden på den måde at de integrere core-styrkende elementer for at forbedre muskeltonen og støtte kroppens generelle styrke og stabilitet. En stærk kerne fra core yoga hjælpe med at forbedre kropskontrollen og strømmen i en flow yoga-sekvens.

Hos Kornval Yoga i Søborg udbyder vi forskellige yogahold. De fleste af vores medlemmere, kommer fra Søborg, Lyngby eller Gentofte, og vi har helt sikkert også et hold for dig.​​

Hvad er Flow Yoga & Core?​

Core yoga fokuserer specifikt på at styrke og stabilisere kroppens centrale område, nemlig kernen. Kernen omfatter ikke kun de synlige mavemuskler, men også de dybere muskler, der støtter rygsøjlen og bækkenet. Styrkelse af kernen bidrager til bedre kropsholdning, balance og reducerer risikoen for skader.

En core yoga-session omfatter ofte målrettede øvelser, der udfordrer mavemusklerne, rygmusklerne og hoftemusklerne. Dette kan omfatte planken, boat pose, og forskellige variationer af crunches og twists. Gennem konstant opmærksomhed på kroppens centrale område hjælper core yoga med at skabe en stærk og stabil base, der forbedrer præstationen i andre fysiske aktiviteter.

Flow Yoga & Core med fokus på hele kroppen og det er core muskler, som er dem der hæfter omkring hoften. Core-muskulaturens mave, ryg, baller og hofte.

Alle kan være med, du skal blot være indstillet på at bruge kroppens muskler. Du kan altid stoppe op. 

Om Flow Yoga og Core:

 • Holddage: torsdag kl. 17.15 og lørdag kl. 10
 • Flow yoga 15 min. med puls
 • Styrkende yoga øvelser for mave, baller, ryg
 • Udtrækning af ryg, baller og mave
 • Vejrtrækningsøvelser
 • Mindfull afspænding

Kom til yoga, få mere energi

Du er hjertelig velkommen. Har du lyst til en givende oplevelser med yoga, så book en prøvetime eller 14. dages Intro. i vores Booking App. Vi ringer dig op og hjælper ift. hold og eventuelle råd.

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!