Skip to main content

Ny til yoga​

gode råd

 1. Find den rigtige klasse ved at tilmelde dig og udfylde formularen, så vi ved mere om dig og kan hjælpe. Vi ringer vi dig op og hjælper dig i gang, så du føler dig tryg og velkommen. Det vil maksimere fordelene ved din yoga praksis. 
 2. Fokusér på din vejrtrækning: Åndedrættet er hjørnestenen i yoga, som vi har det med i alle yoga bevægelser. Ved at lære at kontrollere din vejrtrækning kan du berolige dit sind og reducere stressniveauet. Øvelser som “dyb maveåndedræt” og “næsebor-åndedræt” er enkle vejrtrækningsøvelser, der kan hjælpe dig med at forbedre din yoga-oplevelse.

 3. Vær tålmodig og lyt til din krop: Yoga er en rejse, ikke en destination. Vær tålmodig med dig selv og din krop, da det tager tid at opbygge styrke og fleksibilitet. Lyt til din krop og vær opmærksom på dens signaler. Hvis du føler ubehag eller smerte, skal du stoppe og tage en pause.
 4. For at opnå de bedste resultater er det vigtigt at lave yoga regelmæssigt. Det vil have en positiv indvirkning på din krop og sind, hvis du skaber en fast rutine, der passer til din tidsplan og forpligt dig til at dyrke yoga med kærlighed og hengivenhed.
  Du kan også se og lave yoga fra vores Online bibliotek med yoga, meditation og afspænding, som du har adgang til via Booking Appen på dit medlemskab.

 5. Udstyr: Til at starte med behøver du ikke meget udstyr. En skridsikker yogamåtte og behageligt tøj er alt, hvad du behøver. Hvis du overvejer at investere i nogle yogablokke og bælter, er der mulighed for at købe det hos Kornval-Yoga og få -10% rabat med dit medlemskab.

 6. Tag yogaen med dig uden for yogamåtten: Yoga er ikke kun begrænset til yogamåtten; du kan integrere det i dit daglige liv. Praktiser mindfulness og være til stede i nuet. Gå en tur i naturen og bemærk omgivelserne. Sørg for at få nok hvile og søvn for at støtte din yogapraksis.

 7. Benyt dig af Events som Kornval-Yoga har. Det kan være LydHealing, som får dig yderligere ned i gear eller en weekend med Yoga, natur og sund livsstil eller mere viden om hvorfor en sund vejrtrækning forlænger livet.

 8. Samtaler og behandlinger der får dig videre i din proces og i livet kan være guld værd, hvis du står og skal bruge den støtte.

Tag det første skridt mod en sundere og mere harmonisk livsstil ved at omfavne yogaens gavnlige praksis. Ved at følge disse råd kan du begynde din rejse mod at opdage den transformative kraft af yoga som nybegynder.

Glæd dig over den positive indvirkning det vil have på dit liv! Namaste.

​Kommende sessioner

kl. 17.15​
Tirsdag 21. februar

Benedicte Rix Forsman

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!