Skip to main content

Gravid Yoga

Tilmeld dig til en prøvetime, et forløb på 14 dage og berig din graviditet med gravid yoga. Prøv Yoga, vi kontakter dig i dag efter du har sendt os besked.

Under graviditeten åbner gravid yoga døren til en skatkiste af sundhedsmæssige fordele for både dig og din lille en. Yoga for gravide er en skånsom og styrkende praksis, der omfavner den smukke rejse mod moderskab. Uanset om du er en erfaren yogi eller nybegynder, kan yoga hjælpe dig med at opbygge styrke, lindre ubehag og skabe en dybere forbindelse til din krop og dit barn i maven.

Uanset hvor langt du er i din graviditet, kan yoga være en givende og berigende praksis. Med en blid tilgang og under hensyntagen til din krops behov kan yoga hjælpe dig med at navigere gennem graviditeten med større lethed, skabe en stærk forbindelse til din krop og dit barn og forberede dig mentalt og fysisk til fødslen. Giv dig selv den gave, det er at omfavne yoga under din graviditet og nyd de smukke fordele, det kan bringe til din rejse mod moderskabet.

Find harmoni og velvære i din graviditet med gravid yoga

Gravid Yoga er en fantastisk måde, at mærke din gravide krop og slippe af med eventuelt træthed, ubehag, smerter eller bare give kroppen og sindet balance og ro.​

Har du tidligere lavet yoga eller har trænet andre sportsformer, kan du godt lave yoga træning. Det er muligt, at du bør vente til efter uge 14. uge af din graviditeten, hvis du slet ingen former for træning har lavet tidligere. Book ‘Prøv yoga’ og vil ringer dig op, så du kan blive rådført. Du er også velkommen til at ringe.

Vi tilbyder forskellige yogatyper, og det er individuelt om du skal have de absolut rolige yin hold eller yoga med flow. Det afhænger meget af din graviditet og om du har lavet yoga før. Lad os hjælpe vi dig i gang.​

Yoga hold, som du kan deltage på som gravid:

 • Yin & Vejrtrækning

 • Mindfull Yoga & LydHealing

 • Yoga Relax & Mindfulness

 • Mild Flow & Flex​

 • Mild Flow & Stræk 

 • Flow Yoga & Balance

Gode yoga råd for gravide

Under din yogatime vejledes du, men du kan også selv være opmærksom på at:

 • Sørg for at give dig god tid til din graviditet.
  Hop ikke ind og ud af stillingerne.
 • Undgå at presse eller forcere noget i stillingerne.
 • Træne ikke skulderstand og hovedstand, hvis du ikke har prøvet dem før. Føles det ubehageligt, så stop. 
 • Læg på ryggen og hvil benene mod en væg eller lav halv bro stillingen.
 • Undgå at ligge på maven fra det øjeblik du føler ubehag ved det og generelt efter 3. måned..
 • Undgå stillinger som er ekstreme og dybe for- og bagoverbøjninger og stående stillinger med for bred ben spredning.
 • Ingen mavebøjninger og stillinger der presser på din livmoderen. Gør altid mindre end hvad du er vant til. 
 • Åndedrætsøvelser, hvor du støder udåndingen ud (Bhastrika og Kapalabhati) bør undgås. I stedet Ujjayi og det fuldkomne åndedræt..
 • Ikke overstrække, da du under graviditeten producerer hormoner, der gør dine led blødere.
 • Yoga må ikke gøre ondt!, dog er det godt at mærke når det ”strammer” lidt et sted i når du strækker kroppen.
 • Når du ligger på ryggen, læg gerne en “pølle” under knæhaserne eller læg på siden med en pude. Så der ikke lægges unødvendig vægt mod livmoderen. Det kan presse på vena cava, som er hovedvene der sender blodet fra underkroppen tilbage til hjertet. Opleves som en prikkende eller bedøvende fornemmelse i under- eller overkroppen. Sørg for at nævne det overfor din jordmoder/læge, hvis du oplever det. Det kan dog skifte fra dag til dag.​

  Book din prøvetime

  Bestil nu, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du brug for hjælp? Vi er her for dig. Kontakt os gerne for at få personlig assistance og svar på dine spørgsmål.

  • Per Hansen

   Retræte...

   En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

  • Elisabeth Faber Weinreich

   Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
  • Emina Sisic Jensen

   Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

  • Karina Jørgensen

   Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

  • Karina Kvisgaard

   ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

  • Kristina Mauer

   Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!