Skip to main content

Healingsmassage

Genfind balance i krop, sind og sjæl og oplev hvordan denne massage når dig helt ind i hjertet, så du kan lande indeni dig selv. Behandlingen løsner op for dit psykiske flow i kroppen, så du bagefter vil opleve en større del af dig. Velvære og afspænding,  som løsner op for gamle spændinger, migræner og andre skavanker. 

Det er en terapeutisk oplevelse, der går dybt ind i kroppens energibaner for at gendanne balance og fremme helbredelse – særligt i hjertet. Hjertet udløser oxytosin, som er et kejserhormon alle kroppen organer bruger. Oplever du ubalance mangler din krop oxytosin. Behandlingen sætter skub i denne proces og hjælper med at lindre fysiske spændinger, mentale blokeringer og emotionel ubalance..

Uanset om du har fysiske, mentale eller følelsesmæssige udfordringer, kan denne terapeutiske behandling hjælpe dig med at genvinde balance og styrke dit helbred og give en stærkere følelse af velvære. Dit helbred og dit sind vil takke dig!

Healingsmassage indeholder

Hver session er unik og sammesættes efter dine behov. Der lægges vægt på en terapeutisk og helende massage. Vejrtrækningens- og de aromatiske oliers terapeutiske effekt er tryghedsskabende sammen LydHealingens beroligende smukke lyde. Akupressur massage, har særlig god effekt på spændte muskel områder.
Behandling kan være til voksne som børn og er særligt effektivt mod stress, uro, angst, depression, koncentrationsbesvær og til særligt sensitiv mennesker

Behandlinger kan sammensættes således (det aftales)

 • Akupunktur massage (omkring triggerpunkter.
 • Fysiurgisk massage (muskulær forløsning)
 • Helende meridian massage.
 • Healingsmassage omkring energicentre
 • Vejrtrækningsterapi, som beroliger
 • Aromaterapi, som bringer dine sanser i spil
 • LydHealing, som beroliger dit nervesystem

 

  Effekten af healingsmassage

  Behandlingen efterlader en sansemæssige og psykisk aflastning. Beroliger nervesystem og hormoner i ubalance. En følelse af at lande hjemme i dig selv igen. ud over det, så vil der være en effekt på forskellige områder som:


  Energibalancering:
  Healingsmassage fokuserer på at afbalancere kroppens energibaner, også kendt som meridianer eller chakraer. Vi arbejder med intentionen om at fjerne blokeringer og genoprette en harmonisk energistrøm gennem kroppen, hvilket fremmer helbredelse og velvære.

  Stressreducerende virkning: Healingsmassage bruger blide strøg og tryk til at berolige nervesystemet og reducere stressniveauet. Dette kan hjælpe med at løsne spændinger og give en følelse af dyb afslapning og ro.

  Styrkelse af immunforsvaret: Gennem afbalanceringen af kroppens energi og stimuleringen af blodcirkulationen kan healingsmassage bidrage til at styrke immunforsvaret. Dette gør kroppen mere modstandsdygtig over for sygdomme og infektioner.

  Smertelindring: Healingsmassage kan være særlig effektiv til at lindre kroniske smerter som f.eks. ryg- og nakkesmerter, migræne og muskelspændinger. Ved at løsne op for spændte områder og øge blodgennemstrømningen hjælper terapeuten med at mindske smerten.

  Emotionel helbredelse: Healingsmassage kan også have en positiv indvirkning på følelsesmæssige ubalancer og traumer. Det kan hjælpe med at frigive følelsesmæssige blokeringer og skabe en dybere forbindelse til dine følelser.

  Personlig opmærksomhed: En healingsmassage er ofte skræddersyet til dine individuelle behov. Vi lytter til dig, så behandlingen kan tilpasses præcist efter dine behov.

  Støtte til selvudvikling: Healingsmassage kan bidrage til at åbne op for en dybere forståelse af dig selv og hjælpe dig med at vokse på et spirituelt plan. Det kan være en støtte til selvudvikling og personlig vækst.

  Eftervirkninger: Efter en healingsmassage kan du føle dig mere afbalanceret, mere centreret og mere forbundet til din krop og dit sind. Det kan have en positiv langvarig virkning på dit velbefindende.

  Book behandling

  Bestil nu, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du brug for hjælp? Vi er her for dig. Kontakt os gerne for at få personlig assistance og svar på dine spørgsmål.

  • Per Hansen

   Retræte...

   En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

  • Elisabeth Faber Weinreich

   Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
  • Emina Sisic Jensen

   Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

  • Karina Jørgensen

   Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

  • Karina Kvisgaard

   ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

  • Kristina Mauer

   Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!