Skip to main content

Hot Yoga

Puls, styrke og udholdenhed

Hot Yoga med infrarød varme, gavner dig, som gerne vil have den stive krop i mere smidighed. Du gennemarbejder kroppen fra flere vinkler, som strækker og styrker din udholdenhed. Du udfordres også på din balance og koordination, hvilket styrker din hjerne og dine små muskler i kroppen. Pulsen holdes oppe i 45 min., så du får du sved på panden.

Du kan komme til Hot Yoga med infrarød varme, fra 37-39 grader. Der er både Hot Flow Yoga, som er styrkende og Lun Yang/Yin yoga, som er mildere. Hvis du synes Hot Yoga er for meget for din krop i starten, så kan du starte med Lun Yang/Yin holdet, hvor der også er infrarød varme på, men mildere.

Vores yoga studio ligger i Søborg. Vi tilbyder vi forskellige yogahold typer, og vi er placeret et godt sted med parkeringspladser, som er gratis i timer. Her er roligt, og vi er et lille tilbagetrukket yogacenter, som ligger tæt op ad Gentofte og Lyngby. Vi har mange, som kommer her fra både Herlev, Bagsværd, Dyssegård, Hellerup, Brønshøj, Charlottenlund og Lyngby. Vi glæder os til at tage imod dig. Vi tilbyder desuden også almindelig flow yoga.

Hvad er Hot Flow Yoga?​

Flow Yoga er yoga med infrarød varme, fra 37-39 grader. Der er både Hot Flow Yoga, som er styrkende, og Lun Yang/Yin yoga, som er mildere. Hot Flow Yoga er dynamiske yogastillinger i et flow, som guides med åndedrættet. Undervejs øges tempoet, og vi står også i statiske styrkende stillinger, som udfordrer styrke, balance og koordination. Vi tilbyder forskellige holdtyper med infrarød varme.

Om Hot Flow Yoga:

 • Holddage: onsdag kl. 17.15 og søndag kl. 10
 • Infrarød varme fra 37-39 grader.
 • Flow yoga i 40 min. med styrke og puls
 • Statiske styrkende stillinger, der udfordrer balancen
 • Udstrækning og vejrtrækningsøvelser
 • Afspænding via klang meditation, mindfulness

Infrarød varme, er den del af varmestråler, solen afgiver. Infrarød varme absorberes i kroppen og starter vibrationer i cellerne, som skaber varme i kroppen. Det forbedrer immunforsvaret, øger blodcirkulationen, forbrændingen og stofskiftet i cellerne, samt beroliger nerver og afslapper spændte muskler. Derved mindsker Lun yoga og Hot yoga stress og træthed, mens det også kan forårsage vægttab, da du ved Hot yoga forbrænder du op til 600 kalorier.

Har du muskelsmerter, så lindre den infrarøde varme ledsmerter og stivhed, da den øgede blodcirkulation fjerner affaldsprodukter som mælkesyre og tilfører ilt rigt blod til musklerne. Derved opnår du hurtigere restitution. Infrarød varmeterapi bruges også hyppigt til behandling af gigt- og muskellidelser.

Læs om Lun Yang Yin HER, som er mildere yoga med infrarød varme.

Fordele ved Hot Yoga

Forbedret fleksibilitet: Varmen i Kornval Yogas studie skaber et ideelt miljø for at øge muskelfleksibilitet. Den højere temperatur hjælper med at opvarme musklerne og leddene, hvilket gør dem mere modtagelige for dybe strækninger og øger dermed fleksibiliteten.

Effektivt kalorieforbrænding: Hot Yoga er ikke kun en træningsform til øget fleksibilitet, men også vægttab. Den forhøjede temperatur øger stofskiftet og intensiverer træningen, hvilket resulterer i effektiv kalorieforbrænding.

Stressreduktion og mental klarhed: Varmen og den fysiske udfordring i Hot Yoga kan fungere som en stressreducerende terapi. Den meditative praksis og dybe åndedræt bidrager til mental klarhed, hvilket kan lindre stress og øge følelsen af ro.

Afgiftning af kroppen: Sveden, der produceres under Hot Yoga-sessioner, hjælper med at afgifte kroppen. Gennem sveden udskilles affaldsstoffer, og porerne åbnes, hvilket bidrager til en sundere og renere hud.

Øget kardiovaskulær fitness: Hot Yoga kombinerer styrketræning, stræk og kardiovaskulær træning i en intens session. Dette forbedrer hjerte-kar-fitness og øger blodcirkulationen, hvilket kan have gavnlige virkninger på det kardiovaskulære system.

Forbedret åndedrætskontrol: Vejrtrækningsøvelser (pranayama) er en integreret del af Hot Yoga. At praktisere vejrtrækning i varme forhold kan styrke din evne til at kontrollere og forbedre dit åndedræt, hvilket igen kan have positive virkninger på din generelle sundhed.

Øget kropsbevidsthed: Hot Yoga opmuntrer til øget kropsbevidsthed gennem opmærksomhed på bevægelser, åndedræt og kropsstillinger. Denne øgede bevidsthed kan oversætte til sundere livsstilsvalg uden for yogamåtten.

Book en tid til Hot Yoga hos os

Du kan altid nemt komme til at booke en tid til at prøve Hot Yoga via vores online bookingside. Derudover er du også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om yogaformen på forhånd.

Kom til yoga, få mere energi

Du er hjertelig velkommen. Har du lyst til en givende oplevelser med yoga, så book en prøvetime eller 14. dages Intro. i vores Booking App. Vi ringer dig op og hjælper ift. hold og eventuelle råd.

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!