Skip to main content

Hvad er Kundalini?

Hvad er Kunda Shake?

Kunda Shake er et bevægelsesbaseret hold, der kombinerer elementer af  yoga, shake, dans, meditation, og åndedrætsarbejde med det formål at aktivere og balancere energien i kroppen. Det frigiver lykkehormoner og samle kroppens energi.

Bevægelse og shake: intuitive og spontane bevægelser og ‘dans’ som hjælper med at frigive spændinger og blokeringer i kroppen.

Åndedræt: Kontrolleret åndedræt, også kendt som pranayama, bruges til at regulere energien i kroppen. Åndedrættet hjælper med at centrere sindet og fordybe forbindelsen til kroppens energiflow.

Energi-fokus: Øvelser og bevægelser der aktivere og balancere energicenterne i kroppen. Det kan være specifikke bevægelser, lyde eller visualiseringer, der er forbundet med kroppens energi.

Mantraer og musik: Brug af musik og chanting af mantraer kan hjælpe med at skabe en helbredende og energisk atmosfære. Musikken kan variere fra stille og meditativ til mere rytmisk og energisk, afhængigt af formålet med sessionen.

 1. Intention og meditation: Sætte intentioner og meditativ praksis er vigtige komponenter. Deltagerne opfordres til at sætte personlige intentioner for deres praksis og bruge meditation til at forbinde dybere med deres indre selv.

 • Mild Flow Yoga & Flex​

 • Flow Yoga
 • Flow Yoga & Core
 • Hot Flow Yoga
 • Flow Yoga & Balance
 • Mild Flow Yoga & stræk

 • Flow Yoga & Puls
 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!