Skip to main content

Lun Yang Yin

Infrarød varme og smidighed

60 minutter

Fysisk Yoga eller Online på Søborg Hovedgade

Er du på udkig efter en træningsform, der kombinerer smertelindring, smidighed, styrke og restitution? Lun Yang Yin har mange fordele, som kan hjælpe dig i langt større trivsel. Læs videre om hvordan. Vi hjælper dig igang. 

Har du smerter og svært ved at udstrække kroppen, så er Lun Yang Yin noget for dig. Den Infrarøde varme hjælper kroppen til at hele og restituere bedre, og så minimerer det smerter. Ud over dette, så tager dine muskler bedre imod muskulært styrkearbejde og hjælper med til at komme dybere ind i stræk, som giver øget fleksibilitet.

​Hos Kornval Yoga i Søborg udbyder vi forskellige yogahold med Infrarød varme. Mange af vores yogi’er som dyrker yoga har haft knæ- og hofteoperationer eller har problemer med bevægelsesapparatet. Andre nyder blot effekten af at kroppen trives langt bedre efter sådan en time.

Mange som dyrker yoga hos Kornval-Yoga kommer fra Søborg, Lyngby eller Gentofte , og de udtrykker stor glæde af effekten som den Infrarøde varem giver i krop og sind. Begynd din rejse mod wellness i dag!

Hvad er Lun Yang Yin?​

Hos Kornval-yoga kan du opleve det bedste fra to yogaverdener med Lun Yang Yin Yoga. 

Infrarød varme, udrenser din krop for affaldsstoffer og smidiggør dit bindevæv. Generelt hjælper det med at fremme blodcirkulationen og lindre spændinger og stivhed i kroppen. Infrarød varme er elektromagnetiske bølger der går i dybden af dit kropsvæv og derved skaber “vibrationer” så kroppen varmes op indefra. Man kan genkomme sig bedre efter fx stress eller skader, fordi du restituerer bedre med Infrarød varme. Det minimerer også smerter og hjælper med at komme dybere ind i stræk, og få en øget fleksibilitet. Læs mere her

Yang delen består af milde dynamiske yogaflows som styrker og smidiggør din krop. Det er nænsomt yoga, som fokuserer på at styrke, strække dine muskler og øge fleksibiliteten. De gentagne bevægelser synkroniseres med åndedrættet og skaber derved flydende og rolige sekvenser af stillingerne. Når yang yoga praktiseres med infrarød varme, forstærker det de fysiske fordele ved at lave yoga. Varmen hjælper med at løsne musklerne, øge blodgennemstrømningen og forbedre kropsbevidstheden under stillingerne. Den infrarøde varmen hjælper også med at øge intensiteten af yoga træningen.

Yin yoga er beroligende og meditativ og fokuserer på at strække bindevæv og dybere lag af muskler. Vi holder stillingerne alt efter behov, men omkring 2 minutter, så du kan strække og åbne op i de dybere lag af kroppen. Når yin yoga praktiseres med infrarød varme, tilføjes en ekstra dimension som er hjælpe med at løsne op i kroppens bindevæv og muskler på en dybere måde, hvilket gør det lettere at strække sig ind i stillingerne og opnå en dybere følelse af afslapning og åbning.

Om Lun Yang Yin

Infrarød varme har flere potentielle fordele, når den anvendes under yoga. Holdtypen Lun Yang Yin er for alle der vil nyde yoga og de mange fordele ved Infrarød varme. Har du skader eller udfordringer kan de forskellige stræk øvelser og yoga bevægelser hjælpe dig med øgede fleksibilitet og mere velvære. Lad det ikke være en hindring, hvis du har knæ problemer eller hofteskader. Vi har mange yogier, som har været knæ operererede i begge knæ og i hofterne. Kontakt os for en snak inden din start.

Om Lun Flow Yoga:

 • Holddage: onsdag kl 16 (søndag kl 10)
 • Infrarød varme fra 37-39 grader.
 • Mild yoga i 30 min. øgede fleksibilitet
 • Stillinger der udfordre balancen.
 • Meridian stræk og vejrtrækningsøvelser.
 • Afspænding via LydHealing og Mindfulness.

Vi tilbyder 3 slags Yoga hold med Infrarødvarme: 

 • Lun Yang Yin (mild yoga med stræk)
 • Hot Flow Yoga (styrkende og stræk)
 • Hot Flow Yoga II (puls, styrke og stræk)

Fordele

Infrarød varme har flere potentielle fordele, når den anvendes under yoga:

Dybdegående opvarmning: Infrarød varme trænger dybere ind i kroppen end konventionelle varmekilder som f.eks. opvarmet luft. Dette kan bidrage til en mere effektiv opvarmning af muskler, bindevæv og led, hvilket gør det lettere og mere behageligt at udføre strækøvelserne under yoga.

Øget fleksibilitet: Den dybere opvarmning fra infrarød varme kan hjælpe med at øge kroppens temperatur og forbedre blodcirkulationen. Dette kan resultere i mere smidige muskler og øget fleksibilitet under yoga, hvilket gør det muligt at udføre strækninger mere effektivt og sikkert.

Frigivelse af spændinger: Infrarød varme kan bidrage til at løsne op for muskelspændinger og stivhed, hvilket gør det lettere at gå dybere ind i yogastillingerne og opnå en dybere følelse af afslapning og åbning i kroppen.

Stimulering af udrensning: Når kroppen opvarmes, øges svedproduktionen, hvilket kan hjælpe med at rense kroppen for toksiner og affaldsstoffer. Dette kan bidrage til at understøtte kroppens naturlige udrensningssystemer og fremme en følelse af velvære.

Fremme af mental afslapning: Den behagelige varme fra infrarød varme kan skabe en beroligende og afslappende atmosfære, der hjælper med at reducere stress og fremme mental ro og fokus under yoga.

Vi tilbyder 3 slags Yoga hold med Infrarødvarme: 

Hvem er Infrarød Yang Yin godt for

Personer med stive muskler og led: Infrarød varme kan hjælpe med at lindre stivhed og øge fleksibiliteten, hvilket gør det lettere for personer med stive muskler og led at udføre yogaøvelser og opnå dybere strækninger.

Atleter og fitnessentusiaster: Mennesker, der er aktive i sport eller fitness, kan finde infrarød varme gavnligt for at forbedre restitutionen, lindre muskelspændinger og fremme helbredelse af træningsrelaterede skader.

Personer med kroniske smerter: Infrarød varme har vist sig at være effektiv til at lindre smerter og ømhed forårsaget af kroniske tilstande som f.eks. arthritis, fibromyalgi og rygsmerter.

Stressede personer: Den beroligende effekt af infrarød varme kan hjælpe med at reducere stressniveauet og fremme følelsen af afslapning og velvære under yoga.

Ældre voksne: Ældre voksne kan drage fordel af infrarød varme, da det kan hjælpe med at lindre stivhed i muskler og led og øge mobiliteten, hvilket kan være særligt nyttigt for dem, der lider af aldersrelaterede smerter og begrænsninger i bevægelse.

Personer med nedsat blodcirkulation: Infrarød varme kan forbedre blodcirkulationen og øge ilttilførslen til kroppens væv, hvilket kan være gavnligt for personer med nedsat blodcirkulation og tilstande som f.eks. åreknuder eller diabetes.

Kom til yoga, få mere energi

Du er hjertelig velkommen. Har du lyst til en givende oplevelser med yoga, så book en prøvetime eller 14. dages Intro. i vores Booking App. Vi ringer dig op og hjælper ift. hold og eventuelle råd.

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!