Skip to main content

Mild Flow & Flex

Mobilitet omkring hofterne

75 minutter

Fysisk Yoga og Online på Søborg Hovedgade​

Er du på udkig efter en effektiv måde at forbedre din fleksibilitet, særligt omkring dine hofter, og samtidig opnå indre balance?  Yoga er nøglen til at strække dine grænser, både fysisk og mentalt. Mild Flow & Flex kan være din vej til øget fleksibilitet og en sundere livsstil hos dig.

Kornval Yoga i Søborg udbyder forskellige yogahold med flow yoga. Mange af vores yogi’er kommer fra Søborg, Lyngby eller Gentofte, og vi har helt sikkert også hold til dig. 

Vil du styrke din krop og have mere energi? Så kig forbi os eller kom til en prøvetime. Mild Flow & Flex et godt sted at starte. 

Hvad er Mild Flow & Flex?

Mild Flow yoga & stræk har fokus på mobilitet omkring hofterne, nedre ryg, baller, hoften, inderlår og lysken.

Du øger din krop til bedre balance og stabilitet ved at have fleksible hofter. Det er afgørende for at opretholde god balance og stabilitet, da de er centrale for mange grundlæggende bevægelser, herunder at stå og gå. God balance og stabilitet kan også reducere risikoen for faldulykker, især hos ældre voksne.

For at bevare eller forbedre fleksibiliteten omkring hofterne anbefales regelmæssig strækning og styrketræning, der målrettet adresserer hofternes muskler og led. Dette kan gøres gennem forskellige yoga- eller strækningsrutiner, såvel som specifikke øvelser målrettet mod hofterne.

Mild flow og stræk er et hold er for dig der ønsker at komme hele kroppen igennem på en mild og lidt styrkende måde. Det sker i et roligt tempo, hvor alle kan være med og hvor der både er styrkende og milde yoga bevægelser – flows. Det gør du bliver udfordret på både balance, styrke, bindevæv og koordination.
Mild Flow yoga inkorporerer glidende overgange mellem hver yoga stillinger, hvilket skaber en næsten lethed mens du både strækker og styrker kroppen. Du vil også opleve et øget nærvær og mental fokus, som gør at roen lande nemmere. Det skyldes den gennemgående vejrtrækning, som bidrager mere balance i dit hormon- og nervesystem. 

Godt at starte med, også hvis du er nybegynder eller blot ønsker at finde vejen ind til kroppen. Som de andre hold, vil du altid gå hjem med mere energi og føle dig afslappet.

Om Mild Flow og stræk:

 • Holddage: mandag kl. 16 og 9 Søndag kl 11.30
 • 30-35 min. mild flow yoga.
 • Yoga øvelser rettet mod mobilitet.
 • Vejrtrækningsøvelser.
 • Yoga- og median og mobilitetsstræk.
 • Afspænding via Mindfulness

Virker Yoga på Fleksibilitet?

Ja, i allerhøjeste grad. Yoga kombinerer dynamiske bevægelser, strækøvelser og åndedrætsøvelser for at forbedre muskelfleksibiliteten. Gennem regelmæssig praksis lærer du at frigive spændinger, forlænge musklerne og øge bevægelsesområdet i led.

Fordele ved Yoga for Fleksibilitet:

Øget Ledbevægelse: Yoga-stillinger arbejder på at forbedre fleksibiliteten i led, hvilket kan føre til smidigere bevægelser og reducere risikoen for skader.

Afslapning af Muskelspændinger: Strækøvelser i yoga hjælper med at løsne stramme muskler og mindske spændinger, hvilket kan lindre smerter og ubehag.

Forbedret Kropsholdning: Yoga styrker kroppens kerner og forbedrer kropsholdningen, hvilket igen kan øge ryggenes fleksibilitet.

Mental Fokus og Balance: Yoga integrerer åndedrætsøvelser og meditation, hvilket ikke kun forbedrer den mentale balance, men også hjælper med at forstå kroppens signaler under strækøvelser.

Kom i Gang med Yoga for Fleksibiliten

Vi har mikset alle fordelene fra de klassiske holdtyper nedenfor til Mild Flow & Flex, som hjælper kroppen til mere fleksibilitet.

Hatha Yoga: Grundlæggende yogastil, der fokuserer på stillinger og åndedræt for at forbedre fleksibilitet. Det er mere statiske stillinger, som vi også indrager i vores yoga, når det er relevant. Åndedrættet er genemgånde.

Vinyasa Yoga: Også kaldt Flow Yoga, som er en integrerede del af Mild Flow & Flex. Det er en dynamisk og flydende yogaform, der kombinerer bevægelse med åndedræt for at øge kroppens fleksibilitet.

Yin Yoga: Vi har også Yin & Vejrtrækning, som øger fleksibiliteten. Det er langvarige strækøvelser, der arbejder dybt ind i bindevævet og øger langvarig fleksibilitet. Vi indrager også dette i vores yoga sammen vejrtrækningen, da hjælper bindevævet til langt større fleksibilitet, også gør det dig gladere pga. det balancerer dit hormon- og nervesystem.

Investér i din fleksibilitet og trivsel gennem yoga. Udforsk de mange fordele ved denne praksis, og begynd din rejse mod en mere smidig, stærkere og mere afbalanceret krop. Start i dag.

Kornval-Yoga hold, der øger fleksibiliteten

Alle yogaholdene øger din krops fleksibilitet. Nedenfor finde de hold som har det, som et særlig fokus.

 • Mild Flow Yoga & Flex​

 • Yin & Vejrtrækning

 • Lun Yang/Yin

 • Yoga Relax

 • Mindfull Yoga

 • Mild Flow Yoga & stræk

 • Flow Yoga

Kom til yoga, få mere energi

Du er hjertelig velkommen. Har du lyst til en givende oplevelser med yoga, så book en prøvetime eller 14. dages Intro. i vores Booking App. Vi ringer dig op og hjælper ift. hold og eventuelle råd.

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!