Skip to main content

Kunda Flow og LydHealing

Kundalini og Mindfull Flow, boldmassage, LydHealing

Styrk dit bindevæv og mentale og psykiske afsæt

Et hold der lægger op til restitution og ro. Sammen med blide og milde flow bevægelser kommer du mere til stede og lader. Vejrtrækningen er med i alle yogabevægelserne, hvilket giver dig ro i nervesystemet. Du vil indimellem også opleve Matra Meditation, som bla. stimulerer kirtlerne i hjerne og hormonel balance. Det giver indre mental klarhed.

Massagedelen giver dig plads til at mærke kroppen og brude eventuelle spændinger, så du og du kan finde roen. Du kommer helt ned i gear. Afsluttes med 15 min LydHealing, som krop og hjerne oplever som Meditationen.

Denne time er godt mod stress, depression, PTSD, kronisk stress, angst og et sind i ubalance eller hvis du blot vil mærke efter og nyde krop og sind. Gravide, Teens og seniorer, kan med fordel deltage.

Hvad er Mindfull Yoga & LydHealing

Få balance i muskler, sind og hormoner

Mindfull Yoga er bevægelser med blid slow yoga der beroliger og balance nerve- og hormonsystem, sammen med stræk, vejrtrækningsøvelser. Nogle af øvelserne er inspirerede af Hormon- og Kundalini yoga, da det retter op på forskellige kirtler i kroppen.

Indeholder:
Mindfull slow yoga i ca. 15 min.
Øvelser der stimulerer kirtlerne
Ansigts- og kæbe massage
Boldmassage, nakke, skuldre ryg og læn
Yoga strækøvelser
Løbende energi vejrtræknings øvelser
Afpændende meditativ LydHealing  

Myofascial Release (MFR) er bindevævsmassage med forskellige bolde. Det er en rigtig god måde at dels mærke kroppen på, få energi og brude spændinger i kroppens muskulartur.

Bevidsthedens yoga

Styrk dit mentale og psykiske afsæt

Kundalini Yoga, ofte kaldet “bevidsthedens yoga,” er en praksis, der kombinerer fysiske stillinger, vejrtrækningsteknikker, mantraer og meditation. Denne gamle yogatradition er blevet moderniseret for at passe til nutidens livsstil, og dens mange fordele for både krop og sind er mere relevante end nogensinde.

Kunda Flow er øvelser inspirerede fra Kundalini og Flow Yoga. Vi integrerer traditionelle yogiske teknikker med moderne forståelser af krop og sind. Det omfatter dynamiske kropsbevægelser, kraftfulde vejrtrækningsteknikker, Mantra Meditation og LydHealing som dyb meditation. Denne kombination arbejder sammen for at vække energien i vores krop..

Uanset om du er ny til yoga eller en erfaren udøver, kan moderne Kundalini Yoga tilbyde dig en transformerende oplevelse. Med dens omfattende tilgang til både fysisk og mental sundhed, er det en praksis, der kan hjælpe dig med at opnå balance, styrke og indre fred i en hektisk verden.

Deltag i en Kunda Flow & LydHealing klasse i dag og oplev de mange fordele ved denne kraftfulde praksis. Din krop og dit sind vil takke dig.

Fordelene ved Kunda Flow Yoga

Styrkelse af Nervesystemet: Kunda Flow hjælper med at styrke nervesystemet, som gør dig bedre rustet til at håndtere stress og udfordringer i hverdagen. Regelmæssig praksis dorbedre din evne til at reagere roligt og effektivt under pres.

Balancering af Hormonsystemet: Ved at stimulere de endokrine kirtler hjælper Kundalini Yoga med at balancere hormonsystemet. Dette kan føre til forbedret humør, øget energi og en generel følelse af velvære.

Øget Fleksibilitet og Styrke: stillinger i Kunda Flow styrker musklerne og øger fleksibiliteten. Dette kan hjælpe med at forhindre skader, forbedre kropsholdning og øge den generelle fysiske sundhed.

Forbedret Fordøjelse: øvelser og vejrtrækningsteknikker i Kundalini Yoga understøtter fordøjelsessystemet, som er afgørende for at opretholde en sund krop og et klart sind.

Mental Klarhed og Fokus: Meditation og vejrtrækningsteknikker i Kunda Flow hjælper med at berolige sindet og forbedre koncentrationen, som kan fører til bedre beslutningstagning og en mere produktiv dag.

Reduktion af Stress og Angst: Ved at aktivere det parasympatiske nervesystem hjælper Kunda Flow Yoga med at reducere stressniveauer og angst og skaber en følelse af indre ro og balance.

Øget Bevidsthed: Kundalini Yoga fremmer selvbevidsthed og selvforståelse. Denne øgede bevidsthed kan føre til dybere indsigt i ens liv og relationer, samt en større følelse af mening og formål.

Få hjælp til mere balance

Styrk dit mentale og psykiske afsæt

Stress, depression, angst er desværre blevet en stor del af ‘normaliteten’ i dag – det betyder, at vi skal passe på os selv. Yoga er en af de bedste redskaber til at få balancen i dit nervesystem tilbage. Det er essentielt når vi taler om at komme tilbage til livet og få dine ressoucer i behold.

Kornval-Yoga er et lille lokalt og hyggeligt yogasted i Søborg, hvor du er hjertelig velkommen. Gennem vores yogatyper vægtes fokus på den psykiske balance. Derfor vil du altid opleve at vi træner vejrtrækningen på alle yogatyper og ligeledes på Meditations holdet. Under en yogatime vil du lære forskellige teknikker. Det betyder at du vil gå herfra med balance og en oplevelse af ro og restitution til dig. Hos Kornval Yoga  har vi dette fokus, da vi ved det giver frihed og balance i sindet.

Læs mere om hvad Kornval-yogas holdtyper gør for sindet. Vi er et lille hyggeligt yogastudie i Søborg tæt på Lyngby, Herlev, Bagsværd og Gentofte. Her kan du deltage på forskellige hold – vi tilbyder også online yoga.

Lyder dette interessant?

Tilmeld dig i dag

Kontakt evt. Pia på 4079 2245. eller udfyld kontakt formularen via ‘Kontakt knappen’

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!