Skip to main content

Vejrtrækningens effekt

Lær din vejrtrækning at kende – få energi, ro og balance

Søborg hovedgade

Kontakt evt. Pia på 4079 2245 eller udfyld kontakt formularen via ‘Kontakt knappen’ Har du et medlemskab, tilmeld i Appen.

Information

20.000 gang om dagen trækker vi vejret, hvilket har en fundamental effekt for vores eksistens. Uden denne kan hverken krop eller sind fungere. Denne Workshop giver dig mulighed for at lære DIN vejtrækning at kende og få vejledning i forhold til dit afsæt. Vejrtrækningen styrer mange automatiske funktioner, og har stor betydning for dit velbefindende, søvnen, psykiske balance og kroppens sundhed. Kom og få forklaring og oplev effekten og sammenhængen mellem krop, sind og hjerne, når disse integreres og er i balance.

Vi fokuserer på … at arbejde med din vejtrækning vejrtrækningsøvelser til forskellige formål og effekt vejrtrækning og den psykiske balance at strække og “vække” kroppen via øvelser at du opnå balance i dit nervesystem, hjerne og hjerte guidede meditation og Yoga Nidra afspænding refleksioner over dine opdagelser. 

Der serveres te, vand, snack, ro, restitution og hygge.

Særligt gavnligt mod

Søvnløshed, manglende energi, vejrtrækningsproblemer, astma, KOL, stress, angst, depression, PTSD, OCD, ADHA, bedre kontakt til bindevævet, smerter i led og muskler, rygproblemer, nakke- og skulderproblemer, knæ- og hofteproblemer

Lyder dette interessant?

Tilmeld dig i dag

Kontakt evt. Pia på 4079 2245. eller udfyld kontakt formularen via ‘Kontakt knappen’

Book event

Bestil nu, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du brug for hjælp? Vi er her for dig. Kontakt os gerne for at få personlig assistance og svar på dine spørgsmål.

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!