Skip to main content

Yoga for begyndere


Dyk ned i vores yogaunivers, skabt specifikt til yoga for begyndere. Udforsk en række yogastilarter, fra beroligende yin til energisk flow. Start din rejse mod indre ro og velvære ved at tilmelde dig nu, hvor fokus er på yoga for begyndere. 

Tilmeld dig til en prøvetime, et forløb på 14 dage inden for vores omfattende program af yoga for begyndere.

Yoga er et fantastisk redskab og holder din krop frisk og stræk. Det giver energi og mod på mere i livet. Yoga påvirker både det fysiske og psykiske og for nogle det sjællige. På alle hold, har vi et særligt fokus på vejrtrækningen, da vi ved hvad det giver til hele dig, Har du en stiv krop, så tøv ej, da bindevævet mere fleksibelt, dermed bedre balance og færre smerter.
Vi har forskellige former for yoga typer også kan du benytte dig af massage, samtale og deltage på givende events med restitution og balance.

Book en prøvetime og udfyld vores formular, så ved vi mere om dig. Vi ringer til dig i dag. Sammen planlægger vi din yoga start. Du er også velkommen til at ringe.
 

Udforsk yogatyper og start din rejse mod indre ro

Vi tilbyder forskellige yogatyper, og det er individuelt, om du som yoga for begyndere skal have de absolut rolige yin-hold eller yoga med flow. Start din rejse ved at oprette dig på vores formular, så kontakter vi dig og hjælper dig i gang. 

 • Yin & Vejrtrækning

 • Mindfuld Yoga & Klang afspænding

 • Yoga Relax & Mindfulness

 • Mild Flow Yoga & stræk

 • Mild Flow Yoga & Flex​

 • Lun Yang/Yin (Infrarød varme)

 • Flow Yoga & Balance (aha dit stress niveau)

 • Flow Yoga & Core (aha dit stress niveau)

 • Flow Yoga (aha dit stress niveau)

Fordele ved at begynde til Yoga

Der er utallige af fordele, når du laver yoga jævnligt. 1-2x om ugen gør underværker. Hvis du laver anden sport er det også fint med mindre. Blot husk, at det du gør mest af påvirker dit liv og din krop.

Listen er længere, og har du andre gener, som driller, og ikke helt forsvinder efter du har lavet yoga 1-2 måneder, så træk på os og book en samtale. Det kan vedrøre Kost & Hormonvejledning, det Terapeutiske og Coachende, massager eller 1-1 yogatime.

 • Forbedre din søvn

 • Balancerer hormoner

 • Reducerer 

 • Mild Flow Yoga & stræk

 • Mild Flow Yoga & Flex​

 • Lun Yang/Yin (Infrarød varme)

 • Flow Yoga & Balance (aha dit stress niveau)

 • Flow Yoga & Core (aha dit stress niveau)

 • Flow Yoga (aha dit stress niveau)

Hvad gør yoga mod stress.

Stress er ikke noget man skal ignorere, for det bider fra sig. Omkring 30-35%  i Danmark har stress og den største del er kvinder. Stress er også blevet mere udbredt blandt unge, helt ned til 16 års alderen. Så tøv ej, tag dit barn med til yoga ( fra 9 års alderen).  Jeg har også selv været der, engang for 20 år side og det var først da jeg stiftet bekendskab med yoga, at jeg fik det bedre. Det var også sådan Kornval Yoga startede.

Derfor vil du også oplevede, et særligt fokus på din vejrtrækning. Yoga er super effektivt mod stress og holder stress væk fra livet. Det skyldes blandt at vi vælger at påvirke din vejrtrækning i takt med yoga bevægelserne. Du finder det på alle holdene lige fra de restituerende Yin og blide flow yoga hold til de mere stykende flow yoga. Gennem yoga og vejrtrækningsøvelser trænes således dit nerve- og hormonsystem system til mere ro og balance, hvilket er gavnligt mod stress. På den måde bliver din søvn og hukommelse langt bedre, hvilket gør din koncentration og lykkehormoner stiger. Undervej på yogaholdene vil du også opleve, at vi hjælper dig med at finde dit nærvær, så du kan finde dig selv i kroppen. Sådan vil langsomt genvinde mere energi og opleve nærværet og dine hormoner i balance. På denne vis er yoga også et terapeutisk redskab til at finde tilbage til livet igen. 

Book din prøvetime

Bestil nu, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du brug for hjælp? Vi er her for dig. Kontakt os gerne for at få personlig assistance og svar på dine spørgsmål.

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!