Skip to main content

Yoga for mænd


Du kan tilmeld dig til en prøvetime til vores yoga for mænd forløb på 14 dage. 

Kom til mande yoga, hvor styrke møder indre ro og balance. Vi har flere og flere mænd som kommer til yoga, det er godt, da yoga er kendt for sine utallige fordele for både krop og sind, og nu er det tid til, at mænd får det fulde udbytte af denne berigende praksis. Yoga for mænd, er ikke kun forbeholdt kvinder. Vi har skræddersyet vores yoga til den mandlige krop og sind. 

Det hele sker i en afslappet atmosfære, og alle kan være med uanset niveau. Holdene er kombinerede med både mænd og kvinder. Du bliver grundigt sat ind i yoga og hvordan du kan gradbøje de klassiske yogastillinger.

Hos Kornval Yoga i Søborg udbyder vi forskellige yogahold med flow yoga. Mange af vores yogi’er kommer fra Søborg, Lyngby eller Gentofte, og vi har helt sikkert også et hold for dig.​​

Hvilke yogahold er godt for mænd?

Det er alle hold

Vi tilbyder forskellige hold, men tag en snak med os, så din prøvetime bliver en god start. Måske du har lavet yoga før, har gamle skader eller smerter. Alt efter hvad du har af behov vil vi hjælpe dig med det. 

Vi har yoga for mænd eller kald det mande yoga. Vores yoga er en tilpasset og tager højde for mandens unikke fysiske og mentale behov. Det fokuserer på styrke, fleksibilitet og balance og giver mænd mulighed for at opbygge muskelstyrke uden at gå på kompromis med fleksibilitet og bevægelighed.

 • Mild Flow Yoga & Flex​

 • Flow Yoga
 • Flow Yoga & Core
 • Hot Flow Yoga
 • Flow Yoga & Balance
 • Mild Flow Yoga & stræk

 • Flow Yoga & Puls
 • Yin & Vejrtrækning

 • Yoga Relax & Mindfulness

 • Mindfull yoga & LydHealing

Fordele ved Yoga for mænd

Styrker Kroppen: Mande yoga kombinerer styrkende stillinger og dynamiske sekvenser, der effektivt styrker musklerne og øger kropsbevidstheden. Det kan hjælpe med at forbedre kropsholdningen og reducere risikoen for skader.

Forbedrer Fleksibilitet: Fleksibilitet er lige så vigtigt som styrke. Mande yoga omfatter strækøvelser, der gradvist øger fleksibiliteten i hofter, ben og ryg, hvilket forbedrer bevægeligheden og reducere muskelspændinger.

Stressreduktion: Yoga er kendt for at berolige sindet og reducere stressniveauer. Mande yoga fokuserer på åndedrætsøvelser og meditationsteknikker, der hjælper mænd med at håndtere stress og forbedre deres mentale velvære.

Øger Koncentrationen: Ved at integrere mindfulness i praksis, kan mande yoga hjælpe med at forbedre fokus og koncentration. Dette kan være gavnligt både i arbejdssituationer og personlige mål.

Forbedrer Søvnkvaliteten: Mande yoga kan hjælpe med at forbedre søvnmønstre ved at reducere angst og berolige sindet. En god nats søvn er afgørende for en sund livsstil.

Book din prøvetime

Bestil nu, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du brug for hjælp? Vi er her for dig. Kontakt os gerne for at få personlig assistance og svar på dine spørgsmål.

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!