Skip to main content

Yoga for unge


Find balance, styrke og ro med yoga for unge. Du deltager på alle vores hold sammen med andre der laver yoga. 

Uanset om du har prøvet yoga før eller ej, kan yoga for unge være en givende praksis, der hjælper dig med at navigere gennem ungdomsårene med større balance, styrke og indre ro.

Ungdomsårene kan være en tid med skolearbejde, sociale pres og indre forandringer. I denne hektiske periode kan yoga være en uundværlig oase af balance, styrke og ro. Vi tilbyder unge en chance for at trække sig tilbage fra den travle verden og finde et rum til at styrke krop og sind.

Uanset om du er en nybegynder eller allerede er bekendt med yogaens glæder, kan yoga hjælpe dig med at håndtere stress, øge selvtilliden og skabe en sund forbindelse til dig selv.

I Yoga trænes vejrtrækningen, som giver dig en mere indre ro. Det øger også din koncentration og fokus og bringer balance i dit hormon- og nervesystem. i balance.

Giv dig selv muligheden for at trække stikket ud, styrke din krop og skabe en sund forbindelse til dit sind. Din teenageoplevelse kan blive endnu mere berigende med ungdoms yoga som en integreret del af din rejse.

Læs mere om hvordan yoga kan forbedre dit barns ungdomsoplevelse

Som ung kan du deltage på hold

Ved at investere tid på yoga investerer du også i din egen trivsel og mentale velvære.

Vi tilbyder forskellige hold med flow yoga såsom:​

 • Mindfull yoga & LydHealing

 • Yoga Relax & Mindfulness

 • Mild Flow Yoga & stræk

 • Mild Flow Yoga & Flex​

 • Lun Yin/Yang (Infrarød varme ca. 36 grader)

 • Flow Yoga & Core (aha din styrke)

 • Flow Yoga & Balance
 • Flow Yoga

Yoga giver dig balance

Giv dig selv muligheden for at trække stikket ud, styrke din krop og skabe en sund forbindelse til dit sind. Din teenageoplevelse kan blive mere berigende med yoga som en integreret del af din rejse.

Stressreduktion: Skole, eksamener og sociale pres kan føre til stress. Yoga for din som ung, lærer dig åndedrætsteknikker og mindfulness, der hjælper dig med at reducere stressniveauer og finde indre ro.

Sund Livsstil: Gennem yoga lærer du vigtigheden af en sund livsstil, herunder ernæring, søvn og træning. Dette sætter dig på kurs mod et sundt voksent liv. Tag et kig på vores Sundhedssamtale.

Sundt Sind: Yoga for dig som Teenager, arbejder med at skabe et sundt sind gennem afslapningsteknikker og positiv tænkning. Dette kan hjælpe dig med at håndtere følelsesmæssige udfordringer og opbygge mental modstandsdygtighed. Tag et kig på vores Sundhedssamtale.

Fysisk Styrke: Yogaøvelser arbejder på at opbygge din fysiske styrke, øge fleksibiliteten og forbedre kropsholdningen. Dette kan hjælpe dig med at opretholde en sund krop under vækst og udvikling.

Selvtillid og Selvudtryk: Yoga kan styrke din selvtillid og hjælpe dig med at udtrykke dig selv mere selvsikkert. Du lærer at acceptere dig selv og dine unikke kvaliteter.

Forbedret Koncentration: Yogaøvelser, der inkluderer fokuseret vejrtrækning og mindfulness, kan hjælpe med at forbedre din koncentration og evne til at tackle skolearbejde.

Selvomsorg og Balance: Yoga for unge opfordrer til selvomsorg og balance mellem skole, aktiviteter og fritid. Det giver dig mulighed for at sætte tid af til at pleje dig selv og finde indre harmoni.

Book din prøvetime

Bestil nu, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du brug for hjælp? Vi er her for dig. Kontakt os gerne for at få personlig assistance og svar på dine spørgsmål.

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!