Skip to main content

Yoga Relax og Mindfulness

Få mere energi og balance​

1 time 15 minutter

Fysisk Yoga eller Online på Søborg Hovedgade

Yoga Relax og Mindfulness tilbyder en omfattende række fordele for både krop og sind. Ved at reducere stress, forbedre fleksibilitet, fremme bedre søvn og øge selvbevidstheden forbedre det den generelle livskvalitet og velvære.

Yoga Relax og Mindfulness holdtypen lige op til weekenden, en dejlig måde at træde ind i weekende på.  Brug tid på at komme ned i kroppen med yoga, boldmassage og mindfulness afspænding efterfulgt af LydHealing. Oplev effekten, som er helt unik og giver adgang ind til dit eget univers. Det har også en værdifuld indflydelse og adgang ind til er sund livsstil.

Gennem Booking Appen kan du købe, book yoga. Du kan starte med en prøvetime eller 14. dages introduktionsforløb. 

Hvad er Yoga Relax

Holdet lægger op til restitution og balance. I et roligt tempo med Blid flow Yoga, vejrtrækningsøvelser og massage med bolde.
Den blide flow yoga er med langsomme bevægelser og ind i yogastillinger med stræk til kroppen. Dette i takt med dit åndedræt. Når du bevæger dig blidt fra stilling til stilling strækkes bindevævet blidt og i varierede retninger. Masser af r
o og balance til nervesystemet gennem vejrtrækningen.
Massagedelen giver dig plads til at mærke kroppen, så du bryder kroppen opspændings-mønstre og nemtop kan finde ind til roen. Kom helt ned i gear. 

Om Yoga Relax og Mindfulness:

 • Holddag: fredag kl 9.15 og kl 16
 • Blid/mild flow i ca. 15 min.
 • Energi og ro vejrtrækning
 • Strækøvelser
 • Myofascial Release (MFR) er bindevævsmassage med bolde Meditation
 • Mindfulness eller klang meditation.
 • 10-15 min Mindfulness eller Klang Meditationen.

   Fordele ved Flow Yoga:

   Forbedret Fleksibilitet: De flydende bevægelser i flow yoga hjælper med at øge fleksibiliteten i muskler og led, hvilket kan reducere risikoen for skader.

   Styrkelse af Muskler: De gentagne overgange og positioner i flow yoga udfordrer forskellige muskelgrupper, hvilket fører til øget styrke og toning.

   Mental Ro: Synkroniseringen af åndedræt og bevægelse i flow yoga skaber en meditativ oplevelse, der beroliger sindet og reducerer stress.

   Forbedret Kropsbevidsthed: Flow yoga opfordrer til opmærksomhed på kropsbevægelser og stillinger, hvilket forbedrer kropsbevidstheden og balance.

   • Du bliver glad i låget af yoga

   • Dine lykkehormoner stiger

   • Du får en bedre søvn

   • Balance i dit hormonsystem

   • Mere fleksibel krop

   • Større trivsel i krop og sind

   • Mental og psyksik balance

   Hvem kan drage fordel af Flow Yoga?

   Flow yoga er tilgængelig for alle niveauer, da det tillader variationer i stillinger og tempo. Uanset om du er nybegynder eller erfaren yogi, kan flow yoga tilpasses dine individuelle behov og mål.

   Hvordan Komme I Gang med Flow Yoga:

   Find Erfarnw Instruktør: Kornval Yoga har dygtig yogainstruktører, som kan guide dig gennem sekvenserne og sikre korrekt teknik. Vi har mere end 20 års erfaring.

   Brug vores Online Videoer og hold: Der er mange online ressourcer, herunder videoer og i vores app, der tilbyder guidede flow yoga-sessioner.

   Investér i en God Yogamåtte: En komfortabel og skridsikker yogamåtte er afgørende for en positiv flow yoga-oplevelse. Du kan købe yoga udstyr med rabat hos Kornval Yoga.

   Du er hjertelig velkommen: Hvis du har lyst til en givende oplevelser med yoga, så book en prøvetime i vores Booking App  Doanload fra linket øverst på siden.
   Udfyld gerne formularen på vores kontakt knap, så ringer vi dig op og hjælper dig ift hold og eventuelle råd inden start.

   • Fjern stress i kroppen

   • Lær at være mere tilstede i livet

   • Bryd vanetænkning og uro

   Kom til yoga, få mere energi

   • Per Hansen

    Retræte...

    En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

   • Elisabeth Faber Weinreich

    Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
   • Emina Sisic Jensen

    Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

   • Karina Jørgensen

    Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

   • Karina Kvisgaard

    ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

   • Kristina Mauer

    Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!