Skip to main content

Magisk Yoga Retreat

Yoga Retreat i Gilleleje 27-29. september 2024

Magisk weekend, Yoga, Vildmarksbad, Saunagus (12 pladser)

3 dage i Gilleleje med Yoga, Meditation, LydHealing, Saunagus og Vildmarksbad i skoven. 500m fra havet. Gastronomisk vegetarisk mad  med naturen omkring dig. Mulighed for gåture, alenetid, Kom med kæresten eller en anden kær ven. Kom ned i gear.

Kornval-Yoga Retreate hos Seeds Of Life

Autentisk og magisk Retræte

LEV MERE AUTENTISK OG BEVIDST

At leve autentisk betyder at leve bevidst og forstå, at alt hænger sammen med vores handlinger lige fra tænkning, mund til ord og til handling. Men hvordan? Du får min opskrift hen over weekenden med løbende inspiration. Når vi lever mere i nuet, så har vi mere adgang til vores bevidsthed og kan gå direkte efter det vi ønsker, i stedet for at forholde os til fortidens erindringer og hukommelse. Og selvom dine ønsker og intensioner drejer sig om fremtiden, så er det med din opmærksomhed i nuet, at du skaber fremtiden. Det er netop, når vores handlinger udføres med mere bevidsthed om nuet, at de er mest effektive. Hjernen og hjertet sætter ganske enkelt cellerne i handling.

Vi laver en helt speciel form for meditation, som du sættes grundigt ind i og jeg viser dig hvordan din energikrop opleves, så du kan bruge det under retrætet. Vi laver Yin-, Kundalini-, Mild flow yoga, afspændinger, vejrtrækningsøvelser, samt LydHealing. Alt sammen bringer dig mere tilstede i krop, sind og sjæl. Det giver dig adgang til et reservoir af muligheder.

Gennem forskellige øvelser får du mere flow i livet og fokus på din kurs. Vi fokuserer på ønsker, som er intensioner der bringes i spil, så du bedre kan fremkalde din rejse her i livet. Fremtiden skabes ganske enkelt i nuet. Det er her vi mærker os selv tydeligere og også får et mere indre rigt og magisk liv.

Kornval-Yoga Retreate hos Seeds Of Life

Yoga Retræte – magisk energi

Lær mere om din energikrop

Få en skøn weekend med inspiration, restitution, yoga og meditation. I denne weekend vil du oplevet hvad energi er. Du vil lære og arbejder med energien i din krop og jeg vil fortæller dig hvordan det påvirker vores sundhed, og ikke mindst hvordan du sætter gang i denne proces.  At opdage din krop består af energi er helt magisk – også samtigtig ufatteligt – men, det kommer vi også ind på. Jeg giver dg adgang til øvelser, som skubber dig i en retning, og som du kan øve hjemme efter Retrætet.

Hvordan vil du have det før/efter Retrætet?
Du behøver ikke være i ‘nød’ i dit liv, men åben overfor at komme videre med mening og det gode liv. Er du stresset, vil du få mere live og energi. Denne weekend, vil inspirerere og formegentlig gøre dig mere nysgerrig. Der er al mulig grund til at tage denne weekend ind som en ‘Energi-starter’ og inspiration til mere indhold og mening i dit liv. Du vil få løftet din energi og du vil føle dig mere goundede, fokuserede, bevidst og integrerede.

Med på dit Yoga Retreat får du:

 • Yin-, Kundalini og Flow Yoga, Facia Release, Meditation.

 • Meditation og teori af Dr. Joe Dispenzer.

 • LydHealing med klang- og syngeskåle.

 • Meditation på hjertet og dine energicentre

 • Spabad, koldvandsbrus, saunagus med detox olier.

 • Juice og lækker glutenfri og plantebaserede mad.

 • Gåture, hygge og selvrefleksioner.

 • Stilheden ind under huden.

Kornval-Yoga Retreate hos Seeds Of Life

Korte facts om Yoga Retreatet

Hvem kan deltage: Dig som ønsker at skrue op for selvkærligheden og finde ind til det, som er vigtigst for dig – så du kan lade dit hjerte vise vejen.

​Pris: Early Bird 4.400 kr. (senest 30 dage før start) Last minut: 4.650 kr. (1-2 uger før) Tilmeldes i 2 personer: 4150 kr. Depositum 2.000 kr. (er du forhindrede kan pladsen gives til en anden)

Prisen inkluderer: Du sørger selv for kørsel frem og tilbage. 2 overnatninger midt i skøn natur, 500m fra vandet og fuld forplejning. 2x Yoga dagligt, meditationer, LydHealing flere gang om dagen. Saunagus, vildmarksbad (står dit fri om du vil deltage) Økologiske, vegetariske og gastronomisk mad, frugt, snacks, te. Deleværelser ved 2 og 3.

Sted: Seeds Of Life. Der vibrerer med god energi, og naturen danner rammerne for at godt og autentisk Yoga Retreat, hvor du kommer ind under huden på dig selv.

​Om retreatet kort: Ro på og ‘dine øjeblikke’, som bruges til at stilne sindet af. Så får du nemmere adgang til dit indre, magiske liv. Vi sætter fokus på intensioner i nuet, for at fremkald dine ønsker om fremtiden.

Der vil være rig mulighed for at trække sig eller gå lange ture. Har du lyst, kan du slappe af i dit eget selskab eller deltage med i andres selskab i weekenden. Når fremtiden skabes, sker det i nuet. Nuet finder du i kroppen, hvor du vil opleve et indre rigt og magisk liv.

Kornval-Yoga Retreate hos Seeds Of Life

Genfind dig selv

Få naturen og dig selv ind under huden

Find hjem til dig selv. Genfinde din indre ro og energi. Klarhed på, hvor du står på din rejse lige nu, og hvad det næste skridt skal være. Tag med på vores Yoga Retreat og oplev, hvad det gør ved dig at komme ind under huden på dig selv – og få en magisk og skøn weekend med yoga, udendørs spa, sauna, meditation, LydHealing, gåture i smuk natur og sund og velsmagende lækker mad.

Yoga Retreatet sætter fokus på den energetisk krop, , det intuitive ogog hvordan det leder dig til at finde en måde at leve et mere autentisk liv. I denne sammenhæng, får du mulighed for at tilkøbe en  Psyko-spirituel samtale (værdi 1.450 kr. Din pris 850kr.) som kan hjælpe dig med at få vendt ting i dit liv og dermed lede dig til at bruge dit potentiale.

Vores Yoga Retreat foregår i Gilleleje hos Seeds Of Life og du sørger selv for transporten. Ellers kan arrangeres samkørsel, hvor I selv sørger for at aftale dette.

Hvis du bor i Søborg, Gentofte, Lyngby, Hellerup, Charlottenlund, Brønshøj eller et andet sted omkring Søborg, så er du hjertelig velkommen til en gratis prøvetime. (efter booking af retræte. Værdi 100 kr.)

Lyder det berigende?

Tilmeld dig i dag

Hvis du vil bestille en plads på vores kommende Yoga Retreat, så tag endelig kontakte til os og hør om der er plads. Det kan også være du har flere spørgsmål eller blot lige skal vide hvem jeg er. Kontakt Pia på 4079 2245. eller udfyld kontakt formularen via ‘Kontakt knappen’

Skal du med?

27-29. september 2024

Med Pia Kornval

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!