Skip to main content

Yoga for håndværker

Som håndværker bruger du din krop som det vigtigste værktøj i dit arbejde. Hverdagen kan være fyldt med fysisk krævende opgaver, der kan slide på din krop over tid. Yoga til dig som håndværker, er en kraftfuld ressource til at styrke din krop, øge din fleksibilitet og skabe balance i din hverdag. Uanset om du er tømrer, maler, elektriker eller arbejder inden for en anden disciplin, giver det dig redskaber til at holde dig stærk, smidig og skadesfri.

Investér i din krops langsigtede sundhed og trivsel ved at omfavne håndværker yoga som en del af din rutine. Uanset om du deltager i klasse eller øver dig derhjemme, vil håndværker yoga give dig redskaber til at beskytte din krop, forbedre din ydeevne og bevare en sund balance i din travle arbejdsliv. Tag ansvar for din krops velvære og opdag de transformationer, håndværker yoga kan bringe til dit daglige arbejdsliv.

Vi har yoga i Søborg, nær Gentofte, Charlottenlund og Lyngby.

Hvilke hold kan du starte med?

Egentlig alle holdtyper, men vi vil gerne lige tale med dig iden, særligt hvis du lider af gamle skader eller hår fået en nyere. Anders, som er snedker og tømrer gik til Fysioterapi i flere år på grund af en skulder skade, men blev rådet til yoga,  da de ikke kunne gøre mere for ham. Efter 1-2 måned var han i bedring og benytter yoga til at få større bevæglighed og undgå smerter.

I flow yoga laver vi dynamiske bevægelser gennem yogastillinger i takt med dit åndedræt i et flow. Du bevæger dig blidt fra stilling til stilling, hvilket gør du bliver udfordret på både balance, styrke og koordination. Vi tilbyder forskellige hold med flow yoga såsom:​

 • Hot Flow Yoga
 • Flow Yoga & Puls
 • Mild Flow Yoga & stræk

 • Mindfull Yoga & LydHealing

 • Mild Flow Yoga & Flex​

 • Flow Yoga & Balance
 • Flow Yoga & Core
 • Yin & Vejrtrækning

 • Flow Yoga

Hvad kan Yoga gøre for dig

Fysisk Styrke: Håndværker der dyrker yoga, har nemmere ved at fokusere på at opbygge og vedligeholde din fysiske styrke. Dette hjælper med at beskytte din krop mod belastninger og forbedrer din evne til at udføre krævende opgaver uden risiko for skader.

Fleksibilitet og Mobilitet: Gennem strækøvelser og yogastillinger kan Yoga for håndværker øge din fleksibilitet og bevægelighed. Dette gør det lettere at udføre daglige opgaver og forebygger muskelstivhed.

Ryglindring: Håndværker bevægelser involverer ofte gentagne bevægelser, der kan føre til smerter et sted i kroppen, som fx ryg- og skuldersmerter. Yogaøvelserne målretter specifikke muskelgrupper og rygsøjlen, hvilket kan lindre smerte og styrke din ryg.

Skadesforebyggelse: Håndværker yoga lærer dig kropsholdning og teknikker for at undgå overbelastning og forvridninger, der kan føre til skader.

Mental Ro: Udover fysiske fordele tilbyder håndværker yoga også mental afslapning og stressreduktion. Afslapningsteknikker kan hjælpe med at klare arbejdsrelateret stress og skabe en følelse af ro.

Bedre Koncentration: Yoga træner dig i at være til stede i nuet, hvilket kan forbedre din koncentration og opmærksomhed på detaljer i dit arbejde.

Forbedret Søvnkvalitet: Håndværker yoga inkluderer afslapningsteknikker, der kan hjælpe med at forbedre din søvnkvalitet og gøre det lettere for dig at komme sig efter en travl dag.

Effektiv Genopladning: At tage tid til håndværker yoga kan fungere som en effektiv måde at genoplade din krop og sind på. Det kan hjælpe dig med at føle dig mere energisk og klar til at tage fat på næste arbejdsdag.

Book din prøvetime

Bestil nu, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du brug for hjælp? Vi er her for dig. Kontakt os gerne for at få personlig assistance og svar på dine spørgsmål.

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!