Skip to main content

Alle Yogatyper

Her får du et overblik

Dyk ned i vores univers af holdtyper. Yoga styrker of strækker dine muskler og bindevæv, men det styrker også din balance og nervesystem. Det er nyttigt både i forhold til stress, overgangsalder (fra 37 år) og når kroppen kalder på noget andet fra 45+. Uanset hvor du er i livet, så lever vi fordi kroppen viger os lov. Husk at pleje den.

Book din prøvetime

Bestil nu, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du brug for hjælp? Vi er her for dig. Kontakt os gerne for at få personlig assistance og svar på dine spørgsmål.

Holdtyper

Varier din yoga træning ved at vælge forskellige holdtyper i løbet at ugen. Vi har også Hot Yoga med Infrarød varme. Yoga er et effektivt værn mod stress. Når du laver yoga styrkes kroppen og du bliver bedre til at restituere, fordi dit hormon- og nervesystem får balance. Det giver mere energi til krop og psyke, samt adgang til en større del af dig selv. 

Alle vores hold har et særligt fokus. Så trænger du til at finde dig selv og få løsnet op i kroppen, tøv ej. Se holdene igennem og kontakt os. Genfinde balance,  energi og ro.

Mange af holdene er særligt gode mod Stress, PTSD, kronisk stress, angst og til et et sind i ubalance. Der er  yoga for Gravide, Teens og Seniorer. Vores yoga i Søborg er kun 10 minutter fra Lyngby, Hellerup, Charlottenlund og Bagsværd.

Har du spørgsmål?

Send en sms 40 79 22 45 og du bliver ringet op hurtigst muligt.

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!