Skip to main content

Psykoterapi

Psykoterapi sigter mod at bringe dig i kontakt med dybere lag af din egen identitet og opnå en reel følelse af kreativitet og frihed i dit liv -det vil sige at kunne forbinde dig med din indre styrke, ro, selvaccept og væren. Vi tager udgangspunkt i dit liv og fokuserer på finde frem til dine tanker, følelser, handlinger og hændelser, som kan være problematiske for dig lige nu i dit liv.  ​

Der er mange måder, at leve et lykkeligt liv på, og der er sikkert stor forskel på hvad der engang gjorde dig glad, og hvad du har brug for i dag. Vi ændre os, som tiden går, også fordi livet byder ind med glæder, men også ‘udfordringer, som ‘vi måske ikke lige havde forventet.  Uanset hvor du er lige nu, så lad os hitte trådene ud, så du bedre kan håndtere udfordringerne. Du får støtte til at komme videre og til ‘se’ og mærke dit liv fra andre vinkler.

I en verden, hvor vores mentale velbefindende er lige så vigtigt som vores fysiske sundhed, er psykoterapi en investering i dig selv. Uanset om du står over for udfordringer eller søger at forbedre din livskvalitet, er psykoterapi en tryg og støttende vej til at opnå balance og trivsel. Start din rejse nu.

Hvad er Psykoterapi

Det gør dig sårbar, ikke at kunne mærke dig selv. Du er mesteren i dit liv, for at få et lykkeligt liv! I de fleste tilfælde ved vi hvad problemet er, men kan ikke kommer videre.
Ofte skyldes det, at der er noget vi ‘overser’. D
er er noget vi ikke kan ‘se’, fordi vi har levet med det for længe, uden helt at vide det. Måske kender du ‘tomheds-følelsen’ og ‘travlheden’ og har levet med den længe. Det nedsætter ikke alene din livskvalitet, men som din sundhed.

Jeg benytter mig af både coaching og terapi, men også meget min intuition og fornemmelse af hvem du som menneske er. Min terapeutisk erfaring som Psykoterapeut gennem 20 år. vil hjælpe dig, ligeså lang som mit hjerte rækker. 

Hvis jeg oplever, at det vil hjælpe dig suppleres også med åndedrætstræning, afspænding, yoga og meditation.

En Psykoterapeuter adskiller sig fra psykologer ved, at de i deres uddannelse har gennemgået egenterapi og personlig udvikling og derved mærket livet på egen krop. Dette er også en del af min uddannelse.

Lad os hjælpe dig videre

Helt afhængig af hvor du er i dit liv lige nu, og hvordan du oplever dig selv, så vil det være afgørende for hvordan du kommer videre. Den du er i dag gøre noget andet, end den du var engang – også selvom det var i går! Dine handlinger og ikke handlinger påvirker din retning i dit liv!

 • 1-1 samtale

 • TeenAge udfordringer 

 • Parterapi

 • Overgangsalder og kriser.

 • Livsstilsproblematikker

 • ADHD, ADD, Angst

 • Stress, depression, uro, bekymringer

Book behandling

Bestil nu, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du brug for hjælp? Vi er her for dig. Kontakt os gerne for at få personlig assistance og svar på dine spørgsmål.

 • Per Hansen

  Retræte...

  En weekend med 12 søde kvinder. Hvad kan egentlig gå galt? Ingenting er svaret :) Masser af yoga, dejlige lyde og stemninger, super dejlig mad, hygge, saunagus, afslapning og meditation.Tak for en super weekend

 • Elisabeth Faber Weinreich

  Er lige kommet hjem efter et skønt, skønt yoga retræte i Tisvilde. Var afsted for anden gang sammen med Pia, og jeg havde endnu engang en fantastisk oplevelse - mon ikke der også bliver en tredje gang Jeg bliver inspireret til en sundere livsstil i kombination med at jeg kommer helt ned i tempo. Udover yoga, meditation, badning, sauna, klang og lyd healing og vegansk mad opstår der en masse gode samtaler og lattermusklerne bliver godt trænet. Tak for en uforglemmelig weekend
 • Emina Sisic Jensen

  Efter et weekend retræte med Pia er jeg helt fyldt op af ro, positive tanker og et nærvær, der på alle måder var tiltrængt. Med en dejlig kombination af yoga, meditation, lydhealig, sauna og virkelig lækker plantebaseret mad, tager jeg uendeligt meget med videre herfra. Jeg vil varmt anbefale Pia - og det nærvær og fokus på nuet som hun videregiver

 • Karina Jørgensen

  Da jeg fortalte  min læge at jeg gik til yoga og håndbold. Fik jeg meldingen. "Forsæt gerne så længe til yoga som muligt, så længe det ikke gør ondt.”  Jeg har altid følt mig ganske tryg i deres hænder. Lige nu er der en uge til termin. De forskellige hold gør det muligt, at tilpasse niveauet til der hvor jeg har været og er i min graviditet. Har faktisk tænkt mig at fortsætte så længe jeg kan.

 • Karina Kvisgaard

  ornval Yogas Relax & Mindfulness yoga-hold er fantastiske. Du får strukket kroppen igennem, trukket vejret og opløst spændinger, og bagefter føler du dig helt afslappet og grounded.Det foregår på små hold med en hyggelig afslappet stemning. De har mange forskellige slags yoga-hold, fx også hatha yoga og hot yoga.

 • Kristina Mauer

  Super stemning, total afslapning, fri holdvalg. Makes you forget everything else and concentrate on yourself for 1,5 hours! Pia helps you to put yourself top of your to-do list!